ساختار مرکز
نظرسنجی
کیفیت مطالب سایت مرکز آموزشی درمانی ایزدی را چگونه می بینید؟

عالی
خوب
نسبتا خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف

آمار بازدید کنندگان
بازديدکنندگان اين صفحه: 2044
بازديدکنندگان امروز: 870
کل بازديدکنندگان: 1315414
بازديدکنندگان آنلاين: 9
زمان بارگزاري صفحه: 0.6396 ثانيه
معرفی واحد تغذیه

مسئول واحد تغذیه: سرکار خانم زینب راموز

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی-فارغ التحصیل سال 79 از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان


سوابق کاری:

2 سال در بیمارستان حضرت رسول-شهرستان مبارکه اصفهان به عنوان کارشناس تغذیه

4 سال در آزمایشگاه غذا و دارو-قم به عنوان کارشناس مواد غذایی و محصولات بهداشتی

4 سال در دانشکده بهداشت(معاونت آموزشی) به عنوان کارشناس پژوهش وکارشناس آموزش تحصیلات تکمیلی و رابط سایت این دانشکده

از تاریخ 18/4/93در مرکز درمانی ایزدی به عنوان کارشناس تغذیه

 دارای پروانه تاسیس دفتر مشاوره تغذیه  ورژیم درمانی و مشغول به کار در این زمینه

 

واحد تغذيه بيمارستان

 

واحد تغذیه بیمارستان واحدی فنی و اجرایی زیر نظر مستقیم مدیریت بیمارستان بوده و در هماهنگی با بخش های مرتبط شامل پرستاری، خدمات غذایی،حاکمیت بالینی و... ارائه خدمت می نماید.در این واحد خدمات غذایی بیمارستان و مراقبت های تغذیه ای بیماران به شکل برنامه ریزی شده ساماندهی می گردد.


واحد تغذیه مرکز درمانی ایزدی از اواسط سال 1393 به طور رسمی و با حضور کارشناس تغذیه  به عنوان کارشناس مسئول واحد مدیریت خدمات غذایی و همچنین به عنوان مشاور تغذیه به طور رسمی فعالیت خود را آغاز نمود.پیش از آن فرآیند مشاوره تغذیه جهت بیماران بستری در بخش و سرپایی وجود نداشته و خدمات غذایی با نظارت مستقیم مدیریت مرکز و نظارت کلی کارشناس بهداشت محیط به صورت پیمانکاری اداره می گردید. پس از حضور کارشناس تغذیه این واحد در دو بخش مدیریت خدمات غذایی و مشاوره تغذیه فعالیت خود را آغاز نمود.


مشاوره تغذیه:

در حال حاضر دفتر کارشناس تغذیه درمحل درمانگاه و با متراژتقریبی 9 متر مربع و با تجهیزاتی مانند میز و صندلی ترازوی شاهین دار، سیستم رایانه،پرینتر و... همچنین حضور دائمی کارشناس تغذیه در شیفت صبح(14-7)دائر می باشد.خدمات مشاوره تغذیه در بخش های درمانی و پس از درخواست مشاوره از سوی پزشکان توسط کارشناس تغذیه انجام شده و کلیه مستندات مربوطه در پرونده های بیمار ثبت می گردد.همچنین در روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت 12-8 صبح و بعضا در موارد خاص در سایر روزها مشاوره تغذیه به صورت سرپایی و مطابق با تعرفه های تعریف شده در کتابچه تعرفه خدمات درمانی انجام گرفته و کلیه مستندات در واحد تغذیه بایگانی می گردد.


مدیریت خدمات غذایی:

مدیریت خدمات غذایی شامل مجموعه ای از اعضا(صاحبان فرآیندهای خدمات غذا)،اقدامات و مقررات(بر اساس شرح وظایف معین)با هدف تامین غذا،تغذیه مصنوعی و میان وعده جهت بیماران،کارکنان بیمارستان و همراهان بیمار می باشد.از عمده ترین وظایف کارشناس تغذیه در این جایگاه نظارت بر همه فرآیندهای غذا از خرید تا مصرف است.صاحبان مستقیم فرآیند های خدمات غذایی عبارتند از: پیمانکار شرکت خصوصی طرف قرارداد با بیمارستان در تهیه و طبخ غذا، کارشناس تغذیه، کارشناس بهداشت محیط،پرستار،سرآشپز،آشپز و سایر کارکنان آشپزخانه


در حال حاضر ارائه خدمات غذایی در مرکز ایزدی از طریق برون سپاری خدمات تهیه و طبخ و توزیع غذا به پیمانکاران شرکت های خصوصی  و با برگزاری مناقصه سالیانه انجام می گیرد. تعداد پرسنل آشپزخانه شامل 2 نفر آشپز،یک نفر کمک آشپز،یک نفر نیروی خدماتی،دو نفر نیروی توزیع کننده غذا و یک نفر متصدی خدمات غذایی می باشد که جمعا شامل 7 نفر می باشد.مسئولیت نظارت بر کلیه امور مربوط به فرآیندهای خدمات غذایی به عهده کارشناس تغذیه و مسئولیت نظارت بر رعایت موازین بهداشتی در درجه اول به عهده کارشناس بهداشت محیط و همچنین با نظارت کارشناس تغذیه می باشد.آشپزخانه مرکز ایزدی واقع در حیاط پشتی بیمارستان و طبقه همکف بوده ودر متراژتقریبی  50 متر دراواخر سال 93 احداث و بهره برداری گردید و به دلیل محدودیت در فضای فیزیکی به طور کامل با مقررات و آیین نامه های بهداشتی همخوانی نداشته و دارای یک درب ورودی و خروجی می باشد. در داخل آشپزخانه تفکیک فضای آماده سازی از سالن طبخ صورت گرفته و همچنین دارای دو رختکن کوچک مجزا جهت پرسنل آقا و خانم و یک سرویس بهداشتی مشترک واقع در ورودی آشپزخانه می باشد.از جمله تجهیزات موجود در آپزخانه هود،میزهای کار استیل،تخته های گوشت خردکنی و سبزی خردکنی به صورت مجزا،فر دم کن برنج،اجاق گاز فردار و اجاق گاز کوره دار،کباب پز گازی،سردخانه بالای صفر جداگانه جهت نگهداری مواد پروتئینی و سبزیجات،سینک دو مرحله ای،ترالی آبچکان،میز برنج پاک کنی،پاتیل خیساندن برنج،میز کار چرخدار استیل،کابینت های دیواری استیل،ترالی گرمخانه دار،ترالی توزیع غذای استیل،باسکول،ترازوی دیجیتال،دستگاه سبزی خردکنی،ترمومتر لیزری،دستگاه سرخ کن و... می باشد. همچنین انبار مواد غذایی به متراژ تقریبی 6 متر و دارای پالت بندی از جنس گالوانیزه بوده و دارای چلیک مخصوص نگهداری حبوبات و پالت جهت قراردادن برنج می باشد.


واحد خدمات غذایی وظیفه تهیه مواد اولیه،طبخ و توزیع غذا در سه وعده اصلی صبحانه،ناهار و شام جهت کلیه بیماران،بیماران شامل رژیم های خاص،همراهان و پرسنل را به عهده داشته و همچنین توزیع دو نوبت میان وعده جهت مادران باردار و بیماران دیابتی و همچنین یک نویت میانوعده برای سایر بیماران را به عهده دارد.


برنامه غذایی پرسنل و همراهان ،برنامه غذایی بیماران و رژیم های خاص و برنامه میان وعده ها به  صورت ماهیانه توسط کارشناس تغذیه تهیه شده و در اختیار پرسنل آشپزخانه قرار می گیرد. همچنین برنامه غذایی پرسنل از طریق سایت اطلاع رسانی می گردد.ساعات توزیع غذا مطابق با قرارداد مابین دانشگاه علوم پزشکی با شرکت پیمانکار تعیین شده وتوزیع غذا با نظارت کارشناس تغذیه  در تمام وعده ها صورت می گیرد.

 

نگارش یافته توسط مسئول واحد تغذیه

95/6/28

ويژه پرسنل ويژه بيماران و مراجعين
ويژه پزشکان معرفی پکیج درمانی
فرم ها و فرایندها خدمات الکترونیکی
ارتباط با ریاست پیشنهادات و انتقادات
پیوندها